محیط کشت برلیانت گرین آگار مرک آلمان
محیط کشت برلیانت گرین آگار مرک آلمان
یک محیط انتخابی برای جداسازی سالمونلاها می باشد ولی برای جداسازی Sal.typhi یاShigella توصیه نمیگردد. استفاده از یک محیط براث مناسب (تتراتیونات براث) قبل از گشت امکان جداسازی سالمونلا را افزایش می دهد همچنین با اضافه نمودن یک گرم سولفاپیریدین به یک لیتراز این محیط نیز احتمال جداسازی سالمونلا بیشترمیگردد
مشتریان وفادار
با خرید هر محصول ، بن تخفیف هدیه می گیرید و در خرید های بعدی تخفیف شگفت انگیز دریافت میکنیدسوالی دارید ؟
در مورد این محصول سوالی دارید ؟ با پشتیبانی فروشگاه ما تماس بگیرید ، در خدمتتان هستیمراهنمای خرید آنلاین
راهنمای کامل خرید از سایت را مطالعه نمایید و خریدی آسوده و امن را تجربه نماییدراهنمای خرید آنلاین
برای خرید محصولات مورد نظر در سایت به مشاهده کاتالوگ ها بپردازید و محصول خود را خریدرای کنید
محیط کشت برلیانت گرین آگار مرک آلمان
برلیانت گرین آگار Brilliant Green Agar
یک محیط انتخابی برای جداسازی سالمونلاها می باشد ولی برای جداسازی Sal.typhi یاShigella توصیه نمیگردد. استفاده از یک محیط براث مناسب (تتراتیونات براث) قبل از گشت امکان جداسازی سالمونلا را افزایش می دهد همچنین با اضافه نمودن یک گرم سولفاپیریدین به یک لیتراز این محیط نیز احتمال جداسازی سالمونلا بیشترمیگردد. در آزمایشگاه های صنایع غذایی از محیط پیتون پاتر به عنوان کشت اولیه استفاده می شود . جهت انکوبه کردن محیط کشت داده شده را به مدت 18 تا 24 ساعت در دمای 35 درجه قرار دهید.
چقدر خوب که این محصول رو دارید . برای قیمت تماس میگرم باهاتون . ممنونم
محصولات مشابه